Glaszetters Winterswijk voordeur

Ramen en deuren

De mogelijkheden voor glazen deuren en ramen zijn eindeloos: een transparant glazen winkeldeur, een matte badkamerdeur, een glazen deur met gezandstraald logo voor een zakelijke ruimte of een raam voorzien van een folie om inkijk tegen te gaan. Wij adviseren je graag over de verschillende varianten glas en over de diverse toepassingen en mogelijkheden. Glazen deuren leveren wij inclusief scharnieren en deurbeslag.

Glaszetters Winterswijk glazen vloer

Glasvloeren en -daken

Een glazen loopbrug, een vide van glas of een glazen vloer versterken het ruimtelijk effect. Voor de veiligheid is beloopbaar glas altijd gelaagd, gehard én extra dik. Glaszetters Winterswijk heeft jarenlange ervaring en voert dergelijke werkzaamheden met de grootste zorg uit. Wij informeren je graag over de verschillende mogelijkheden!

Glaszetters Winterswijk glas in lood

Glas-in-lood

Glas-in-loodramen zorgen voor een authentieke en karakteristieke uitstraling. Vooral bij wat oudere panden kan glas-in-lood de sfeer en de uitstraling versterken.  Met de juiste lichtinval heeft dit een bijzonder effect. Je kunt kleuren kiezen die bij de woning passen en meedenken over het ontwerp en de uitvoering, zodat de juiste sfeer wordt gecreëerd. Op het gebied van glas-in-lood is veel mogelijk, we adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw woning.

Glaszetters Winterswijk ruit afkitten

Isolatie

Zijn je kozijnen aan vervanging toe? Wil je in je huis het enkel glas vervangen? Kies dan voor HR++ glas of triple glas, daarmee bespaar je op je energieverbruik en je houdt de warmte in huis. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook comfortabel! Geen tocht en kou bij de ramen, geen condens aan de binnenkant van het raam en veel minder geluid van buiten. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw woning.

Glaszetters Winterswijk raam zuignap

Ventilatieroosters

Tegenwoordig is het erg gemakkelijk om je huis te ventileren. Je hoeft niet elke dag een half uur je raam wijd open te zetten. Door een ventilatierooster boven je raam te plaatsen wordt jouw huis altijd voorzien van schone lucht. Wij van Glaszetters Winterswijk zijn de leverancier van verschillende soorten ventilatieroosters, en natuurlijk de specialist voor het plaatsen.

Glaszetters Winterswijk glas op aanhangwagen

Spiegels

Spiegels werken sfeerverhopgend en geven je interieur een bijzondere uitstraling. Spiegels geven meer diepte, versterken het gevoel van ruimte en brengen licht in kleine ruimten. We kunnen spiegels leveren in 2, 3, 4 en 6 mm dikte. Voor maatwerk spiegels, veiligheidsspiegels of verwarmde spiegels ben je bij Glaszetters Winterswijk aan het juiste adres. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

glaszetters ladder